Over ons

Het Ambiancekoor Veghel is in september 2005 opgericht door Sjef van Liempd en bestaat uit ongeveer veertig leden. Het enthousiaste gemengde koor kan zich buigen op een succesvol bestaan met vele gewaardeerde optredens.

Het repertoire bestaat uit prettig in het gehoor liggende Nederlands-, Duits- en Engelstalige liederen. Het aanbod is zeer gevarieerd: bekende melodieën variërend van levenslied tot populair klassiek. Voor elk wat wils, afhankelijk voor wie we optreden. Daarnaast heeft het koor ook een mooi kerstrepertoire.

Het plezier in het zingen en het prettig samenzijn staan hoog in het vaandel. Het creëren van een gezellige sfeer tijdens de optredens is een van de doelstellingen. Daarnaast wordt serieus gestreefd naar een hoge kwaliteit.

Voor wie interesse heeft om lid te worden van het koor, bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, zie contactpagina.

Heeft u interesse in het boeken van een optreden van Het Ambiancekoor Veghel? Neem dan vrijblijvend contact op met het secretariaat.

Neem contact op

ONZE SPONSORS: