Actueel

Zomerhit(te) voor het Ambiancekoor bij het Aatrium

Zomerhit(te) voor het Ambiancekoor bij het Aatrium.

Op woensdag 26 juni was Het Ambiancekoor present in het Aatrium in Veghel voor het jaarlijkse zomerconcert. Vanwege de verwachte zomerhitte dit keer in een wat luchtiger tenue. Voor de heren zonder jasje en strikje. Maar dat nam niet weg, dat het optreden heel goed in de smaak viel bij het aanwezige publiek.En dat had zeker ook te maken met het feit, dat op het repertoire dit keer een drietal nieuwe nummers waren opgenomen. Met “ritme van de regen” en “alles wat ademt” van Rob de Nijs en “het zijn de kleine dingen die het doen” van Saskia en Serge vernieuwend bezig kun je wel stellen. Werd gewaardeerd.

    

Natuurlijk ontbraken “die alt vertrauten Lieder” , zoals Griechischer Wein, (waar dit zinnetje in voor komt)  en onze klassiekers als “Het kleine café aan de haven” of “Ik droom van Brabant” en “Droomland” niet op het programma van deze middag. Ook van mooie luisterliedjes als “Hallelujah” van Lennard Cohen of “Somewhere between” van de Tumbleweeds werd in alle rust genoten. Met een ijsje ter verkoeling en om de kelen te smeren konden we er wel weer tegen.

Een gezellige middag met een mooi programma voor de gasten van het Aatrium kun je zeker wel typeren als een Zomerhit van Het Ambiancekoor. Ook nu weer traditiegetrouw afgesloten met “Sierra Madre”.

Naar het overzicht

ONZE SPONSORS: