Actueel

Mooi  optreden  van  het  koor  bij  Simeonshof  in  Erp.

In zijn welkomstwoordje had dirigent Wim Mank al gemeld, dat het een mooi optreden zou worden. En zijn voorspelling kwam uit. In de goedgevulde zaal van Simeonshof in Erp verzorgde het Ambiancekoor uit Veghel op dinsdag 12 maart een optreden waarvan de aanwezigen volop konden genieten. En met diverse liederen ook zeker lekker meezingen. Zoal bij “het kleine café aan de haven” en “Sierra madre”. Maar ook de luisterliedjes gingen erin als koek of het advocaatje met slagroom. Soms dus een aandachtig gehoor en soms een actief meezingend publiek. Een beslist leuke afwisseling ook in het gevarieerde programma.

     

Wat ook zeker niet onvermeld mag blijven is, dat er diverse nieuwe nummers van het koor op het programma stonden. Want het repertoire wordt gaandeweg aangevuld met nieuwe liedjes. En Erp had dus de primeur van bijvoorbeeld het lied “het zijn de kleine dingen die het doen” en “Schön ist die Jugendzeit”.

Na de pauze was er eerst een lied van alleen de mannen (La Montanara) en daarna schoven de dames weer aan voor de rest van het programma. We sloten het mooie optreden af met het lijflied van Simeonshof: “houdoe en bedankt”.

Naar het overzicht

ONZE SPONSORS: